Mi történik egy főzőbemutatón?

Pár információ

A kurzusok minimum 5 főtől indulnak és maximum 10 fősek.

Ha a saját társasággal jönnél és szeretnél egyedi időpontot, keress bátran e-mailban vagy telefonon

A kurzusokat a héten többször tartjuk meg, kb. 3 óra időtartamra, az időpontok foglaltságát a naptárban lentebb jelezzük.

A főzőbemutatók a választott napon 18:00 kor kezdődnek

A foglaláskor van lehetőséged előre jelezni, hogy az alábbi menüsorból mit szeretnél leginkább főzni, amire a legtöbben szavaztok, azt főzzük együtt. A menüből úgy válassz, hogy “előétel+főétel/vegetáriánus főétel+desszert” kombináció legyen, a kérdőív alján megadott minta szerint.

Készítsd el családodnak a Lazac steaket tandoori pácban, Lencse levest vagy a Fűszeres burgonyapürét. A tanfolyam után garantált sikered lesz! Szereted az egzotikus, távol-keleti ízeket és elsajátítanád az indiai konyha műremekeinek készítési fortélyait? Akkor ez neked szól!

Most részt vehetsz egy különleges főzőtanfolyamon, amelyet Diwan Allen George tart. A séf Budapest legmenőbb indiai éttermeiben, a Kama Sutra-ban és a Kasmir-ban egyaránt dolgozott, tapasztalatait pedig Londonban olyan nagymester mellett is gazdagította, mint Atul Kochhar-Benares, aki első indiai séfként nyerte el a Michelin csillagot. Részese volt „Az Egy falat India” című könyvsorozat magyar megjelenésének, és most kész arra, hogy veled is megossza páratlan tudását.

Lesd el konyhai trükkjeit, titkait, és tanuld meg a speciális keleti ételek elkészítésének pontos mikéntjét. Mindezt nagyon egyszerűen, laikusok számára is érthetően prezentálja, humoros beszólásokkal fűszerezve az előadást. Résztvevőként pedig a főzés minden részletébe bekukkanthatsz, így az indiai konyha kasmíri változatának számos trükkjét ismerheted meg. Élvezd az alkotás művészetét, légy az indiai ételek mestere és gazdagodj a közös vacsora élményével!

Minta menüsor

Avocado püré és garnélarák saláta
Hagyma Bhaji gyümölcs chutney-vel
Kacsa pástétom és barack chutney
Padlizsánkrém és gomba, ropogós saláta
Tandoori garnélarák és tenger gyümölcsos samosa
Calamari pakora és chutney
Csirke Tikka masala, Tandoori csirkével és burgonyapürével
Zöldborsó masala, tőkehal és joghurt és Tamarind Chutney
Tengeri sügér kókusz szószal és burgonya masala
Bárányborda csicseriborsóval
Joghurt panna cotta mangó, karamell szósz és friss eper.