Degusztáció

Minta menüsor a főzőbemutatóról

Néhány szóban a kóstoló menüről

degusztációs menü

Főzőoktatásunk középpontjában a hagyományos indiai konyhaművészet áll. A kóstoló menüvel egy egészen másfajta gasztroélmény hozunk el Önnek, modern progresszív indiai ételeket kortárs tálalással és egyedi ízvilággal, miközben megőrizzük ennek a többszáz éves konyhaművészetnek a lényegét. Biztosíthatjuk, hogy miután megízleli kóstoló menünket, megváltozik a szemlélete és eddigi tapasztalata az indiai konyháról.

Több fogást szolgálunk fel kóstoló adagban, lehetőséget nyújtva Önnek, hogy megtapasztaljon többfajta ízt és alapanyot. Egyedi menüt állítunk össze minden alkalomra. Az alábbiakban egy mintát tekinthet meg példaként.

Minta menü

Amuse bouche
Lencseleves szarvasgombaolajjal
Édesburgonyafasírt tamarind csatnival
Tengeri sügér kókusz olajban, pirított zöldséggel
Kortárs csirke tikka masala vajas naan-nal
Bárány korma, Kashmir pilau rizzsel
Joghurtos panna cotta mangóval
Chai fűszeres brownie kardamomos eperöntettel

A menü minimum öt fős csoport számára igényelhető és az egész asztaltársaság számára egyforma. A kóstoló menü foglalható emailben és telefonon is. Számításba veszünk ételallergiát vagy speciális étrendet, mint például  vegán, laktóz intolerancia, glutén intolerancia, dzsainista vagy halal étkezési szokások. Minden menüt előzetes megbeszélés szerint, személyre szabottan állítunk össze.

Nem szolgálunk fel italt, de bátran magával hozhatja saját italát, borát, bármilyen extra költségtől mentesen, poharakat biztosítunk.

Ár: 12000 ft/fő. Az ár változhat, amennyiben különleges hozzávalókra van igény.

Mi történik egy főzőbemutatón?

Indiai főzőtanfolyam! Kóstolj bele a keleti ízek világába és főzz együtt Allen Diwannal! Tudj meg róla többet!