Mi történik egy főzőbemutatón?

Indiai főzőkurzus

Szereted az indiai ételeket? Elgondolkodtál valaha, vajon hogyan készül a curry vagy a lepénykenyér? Talán aromás basmati rizs, kebab, pakora után sóvárogsz, vagy pont rákattantál a csatnira? Lehetsz vegán, vagy étellalergiás, olyan, akit untatnak a mindennapi választási lehetőségei, vagy egyszerűen csak szereti a fűszeres ételeket. Ha Budapesten élsz és egy valami izgalmas kikapcsolódási lehetőséget keresel estére, csatlakozz Allenhez barátaiddal, családoddal együtt egy fantasztikus főzéshez és vacsorához, melyet megfűszerez egy mesés kilátás a város esti fényeivel Allen fedett tetőtéri teraszáról.

Ha Budapesten élsz és egy valami izgalmas kikapcsolódási lehetőséget keresel estére, miért ne csatlakoznál Allenhez barátaiddal, családoddal együtt egy fantasztikus főzéshez és vacsorához, melyet megfűszerez egy mesés kilátás a város esti fényeivel Allen fedett tetőtéri teraszáról?

További információk

Alapár: 10 000 Ft/fő

Lehetőséget biztosítunk extra alapanyagokból összeállított menü elkészítésére is. Ebben az esetben a fenti ár különleges alapanyagok függvényében egyedi ajánlat tárgyát képezi.  

A főző csoportok létszáma minimum 5, maximum 10 fő. Eltérő számú regisztrált jelentkező esetén fenntartjuk az időpontváltoztatás jogát.

Az oktatás időtartama 3 óra. A kezdés időpontja általában 18:00. Egyedileg szervezett csoportok esetén a kezdés időpontját a csoport igényeinek megfelelően alakítjuk. Az ilyen jellegű kéréseket, kérjük, minden esetben jelezzék előre emailben vagy telefonos megkeresés útján!

A kurzus foglalható foglalási naptáron keresztül és jóváhagyásra kerül, miután előzetesen a teljes ár vagy a 3000 Ft/fő előleg befizetésre került az alábbi módok egyikén:

Készpénzben a helyszínen a foglalást követően, a kurzust megelőző napokban

Banki utalással (Szándékát, kérjuk, emailben jelezze, hogy a szükséges adatokat rendelkézésre bocsáthassuk)

Paypal (Az összeg zárolva lesz a bankkártyáján, a kurzus napján készpénzben történő fizetést követően pedig feloldásra kerül)


Amennyiben a menü előzetesen nem kerül kiválasztásra, a fogásokat a kurzus résztvevőivel közösen állítjuk össze a kurzus napján.

Általában nagyjából négy recepttel készülünk az egyes órák alkalmával, ez változhat a menütől függően.

A menü általában tartalmaz egy vegetáriánus ételt, egy húsféle vagy tenger gyümölcseit tartalmazó fogást, illetve kétféle köretet. Utóbbiak közül az egyik helyettesíthető desszerttel.

Kérésre figyelembe vesszük az alábbi diétákat: vegetáriánus, vegán, gluténmentes, laktózmentes, ketogén, paleo, dzsainista, halal, vagy más személyes preferenciákat.

A főző kurzus csoportos alkalmak inkább, mint egyéniek, melyek során mindenki megfigyelheti a fontos lépéseket és aktív részt vállalhat az egyes fázisoknál.

Az elkészített ételek a kurzus végével fogyaszthatók svédasztalos vacsoraként (all-you-can-eat -vacsoraként) akár, maradék elvitele nem lehetséges.

Főzőkurzusaink ideálisak csapatépítéshez, családi alkalmakhoz, mint például születésnapok, legénybúcsúk, lánybúcsúk, ballagási alkalmak vagy bármilyen társasági rendezvényekhez családtagok, barátok, munkatársak számára, külön kérésre akár két személy részére is biztosítunk egy romantikus estét.

A főzőkurzus címe:

Thalia Residence, 1065 Budapest, Nagymező utca 22-24, 5. Emelet, 80. csengő